Nu har vi flyttat

Varje häst i stallet har en egen färg,Candy fick ljusrosa! | Liten del av sadelkamaren

Flera timmar senare är vi nu färdiga i stallet! Är mycket som inte är på sin plats och transporten är halvfull med saker fortfarande, vi får gå och småplocka tills allt är i ordning igen. 

Ett stall fullt med fuxar och mycket dressyrmänniskor, känner mig som hemma ;) Nästa månad flyttar en gammal stallkompis in, men ut över dom känner vi ingen. Men hittills har vi blivit bemötta jättetrevligt och under stallmötet kändes det verkligen toppen! Eftersom stallet bytt ägare och inte längre har helinackordering så är det flera än vi som är nyinflyttade där, lär ta ett tag lära känna alla men det känns väldigt bra att de här är stallet vi även kommer ha vår framtida storhäst i!
Candy var väldigt stissig och man kunde känns hennes puls i halsen till och med när hon stod inne i boxen... Men när hon sedan blev utsläppt i hagen verkade hon lugna ner sig ordentligt. Hon verkade funka bra med sin hagkompis och nöjd över att få springa av sig lite.



Kommentarer
Postat av: Madeleine

Åh vad smart och fint med en egen färg till varje häst! Ska lugnt använda mig av det sen när vi flyttat hem hästarna! Supersmart!

2016-03-06 @ 23:52:58
URL: http://nouw.com/anderssons

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0