Status med Candy







Jag har börjat jobba heltid 12.00-20.00 varje dag vilket innebär stall är nästintill omöjligt under dessa dagar. Men får träffa henne under helgerna iaf💗

Candy fick gå på bete för någon vecka sedan. Men ni som följer min instagram vet Candy för några dagar sedan blev sjuk. Började med nässelutslag och sedan fick hon blodförgiftning efter det. Som ni ser på bilen i hennes box så var hon svullen i alla 4 ben och kunde den dagen vi tog ut veterinären inte stödja på ena bakbenet. Nästan tur att jag inte var där då och behövde se henne så. 

Idags läget är hon halt men inte för hon har direkt ont utan för svullnaden i benen gör de svårt att gå. Men det har blivit mycket bättre och man börjat kunna se senorna på benen igen. Hon är pigg och glad och får nu i 5 dagar sprutor med penicillin, så de ser ljust ut! 

Jobbigt när sånt här händer men förhoppningsvis kommer dehär sluta bra :(

sommarbete

Nu blir det två veckors vila för Candy och sedan en lånsam och lugn igångsättning, det är hon välförtjänt nu!

+ / -

+ Imorgon har jag skolavslutning och har allså klarat av hela 2an!!
 
- vädret just nu, man kan tro det är höst
 
+ Jag har fått jobb (!!)
 
- jag måste då jobba hela sommaren 
 
+ Candy har vart finare än någonsin senaste veckorna. 
 
- Candy går på bete nästa helg, allså inga mer träningar/tävlingar. 
 

Bilder Sundby ridklubb

Frida och hennes fina C-ponny verkigen världens charmigaste häst, dom plockade placering i båda klasserna!
Tränade lite på att fota manuellt, när jag väl lyckas blir det mycket bättre bilder. Men har mycket jag måste träna på under sommaren så jag kan fota bättre till nästa säsong. 
 
Till andra klassen började det ösregna, var helt genomblöt så det blev inga bilder från då tyvärr. Ska kolla om jag kan lägga upp video i från tävlingen senare, var så himla fina rundor. Lite segt hon inte fick med sig frambenen på sista hindret i omhoppningen. Men Hanna och Candy är båda värda en guldstjärna då dom var gaalet duktiga. Ska bli kul föllja dom nästa säsong.

Kan blogga direkt från skoldatorn nu


Tidigare inte kunnat fixa bilderna från min skoldator så alltid behövt sätta mig vid stationära datorn för att fixa med bilder. Vilket blir rätt jobbigt ibland. Men min bästa pappa som har typ alla prylar i världen fixade till mig så nu går de få in bilderna i datorn. Så glad och kan börja uppdatera med nya fräcka bilder oftare !

Dagens resultat


Uppdaterar mer sen !

Fixat balkongen


Här kommer jag tillbringa stora delar under sommaren (när jag inte jobbar dvs.) Såå mysigt och är så glad de äntligen går vara på min balkong, då de tidigare bara vart skräp där! 

Nya favorit bilder

Jag har fortfarande något lång tygel men handen har börjat komma bort ifrån knäna iaf så har börjat se lite bättre ut. Hon var en dröm idag att rida, snacka om att hon förtjänar vila snart! Om 2 helger går hon på sommarbete, det förtjänar hon verkligen eftersom hon utvecklas helt galet bara sedan vintern. Kan inte sluta le över hur fin hon är och hur bra känsla jag had. Dock blev hon galet pigg efter galoppen så travade igenom henne och valde avsluta när hon vilade lite mer på steget istället för bara springa. 
Känns bra vara tillbaka på hästryggen efter en veckas uppehåll!

RSS 2.0