1 dag kvar till jul


Ligger kollar film, ska strax åka ut till stallet med mamma och rida ut i solen. Saknar min lilla nallebjörn till ponny❤️
Ska förbi apotektet ta ut min medicin och sedan handla de sista för julafton!
Är fortfarande sjuk så är så hiimla seg men ska försöka sätta fart o göra någon nytta idag! 

Jullov


Fick jullov i fredags, för mig var de ditekt ingen lättnad eftersom jag vart borta från skolan i typ 3 veckor samanlagt pga att jag har vart sjuk. Känns som de är de ända min blogg handlat om senaste tiden.

Fredagkväll va jag hemma hos en kompis hade tjejkväll, åt pizza till middag. Supermysigt hade vi de, va kort hemma på lördagen igen. Han äta middag ute med mamma men åkte sedan hem till Veronica direkt igen.

Hade träning i torsdags och Candy var såå fin! Va nästan glädjetårar efter då det verkligen kändes så himla rätt❤️

Varför har jag inte bloggat?

Har vart borta från bloggen ett tag, som jag skrivit tidigare har jag blivit sjuk, har vart sjuk i flera veckor nu och slutade med sjukhusbesök i helgen.. Har något virus i lungorna, men det släpper väl snart.. Dock när jag red idag märkte jag på engång hur dålig kondition jag fått och gjorde väldigt ont i lungorna, så får ta det lugnt ett tag så de inte blir värre!
Min syster o Candy från hoppträningen igår, kolla tekniken hon har fått! 
Trots sjukdom har jag senaste helgen orkat gå utanför dörren, har hunnit med julshopping, träffade en kompis på hennes inspark osv.. Helgen innan de träffade jag en gamal vän jag inte träffat på 3år (!!) sjukt kul träffa henne igen!
Har vissa dagar vart ute i stallet ändå, ridit lättare pass ut i skogen. Har världens lurvigaste ponny just nu :')
Jaa.. Vad ska man säga😂
Har även hunnit med att julpynta både hemma och i stallet, supermysigt!


RSS 2.0