Dagens outfit / SIHS

Lördag idag, stallfridag eftersom jag har feber och blivit ännu mer sjuk.. Har vart ute och ätit middag med mamma har jag orkat med idag, men får tillbringa kvällen hemma och försöka bli frisk :(
Dagensoutfit: jeans: Acne | kofta: oddmolly | blus: oddmolly | kappa: Zara

Imorgon är det första advent och klockan står på 9 för att vi ska hinna åka till stallet innan vi sedan åker till Friendsarena!! Är så taggad ska bli superkul, dels gå på mässan ska bli jätte kul! 

Tisdag



Sitter på tåget påväg till skolan just nu, slutar 16.20 så det funkar! Är fortfarande sjuk och har blivit mycket värre så typiskt!
I helgen blir det julshopping hahah vi har vart fett taggade på de sjukt länge och sen på söndagen blir det horse show. Kan nog bli så att de blir första gången på 5 veckor utan fest.. Behöver det för att bli friskt .. Suck jag som alltid vill ha saker att göra, men för att bli frisk och kunna börja gymma igen måste jag ta de lugnt ett tag...

Söndag

Helgen har beståt utav paartyy. I fredags va en lugn kväll kom hem runt 2 tiden efter vart med några vänner under kvällen.
Igår möte jag upp Becca för sedan möta   Upp några andra som skulle dit vi skulle, min mobil hade inget batteri under kvällen så har inga bilder från igår.. Va rätt segt i början men så tog vi dit ett par skit sköna killar som drog igång det ordentligt. Blev ändå en sjukt bra kväll, dock sjukt trött efter inte sovit så mycket i helgen, tur man har sen vecka i skolan! 



Bruna dressyrstövlar



Något som står på inköpslistan någon gång i livet är ett par bruna dressyrstövlar. Så sjukt snyggt att ha till träning, och sen svarta på tävling!

❤️




Senaste veckans shopping


Klänning-nelly.com / paljettlinne -bikbok / klänning -bikbok
Lite nytt i garderoben senaste tiden.
Jag som sa jag skulle sluta shoppa, det gick ju bra.. 
Hade på mig linnet igår på festen och de är verkligen så snyggt glittret lyfter verkligen upp outfiten! Den grå klänningen som inte riktigt syns på bild är jag så grymt nöjd med, kmr antagligen köpa den i fler färger då den är superfin till vardags och på fest.



Gårdagen

Kom precis hem har sovit hemma hos *. Blev bjuden på donken påvägen hem haha de behövdes, va helt sjukt hungrig.

Igår kväll va en riiktigt bra kväll, va på fest och shit va kul vi hade. Va med två tjejer som jag känt ända sen sexan och några tjejkompisar till. Vi körde lekar som jag ständigt förlora på då jag inte fattade, rebecca blev runt buren i en flyttkartong och påvägen hem blev vi jagade av vildsvin. Eller jagade och jagade vi hörde och såg dom och vi alla bara sprang i panik hahah.. Jag blev hämtad av ett kompisgäng och skjusade hem Hanna! Blir bortskämd blir skjusad o hämtad över allt ;)



Hahaa hur många känner igen sig..?😂


Ikväll blir det nog bara en lugnt kväll då jag känner att jag behöver ta tag i skolan, är bjuden på fest men känner nog för ha myskväll hemma istället. Men vi får se hur det blir haha jag brukar oftast spontant ändå åka göra saker. 


Lunch



Blir hämtar av Z och david så ska vi åka äta lunch för jag har fortfarande inte fått i mig något ätbart idag, mår inte helt hundra är superförkylld! 
Idag äre farsdag så efter jag vart med syrra som ska spraytana sig så ska vi ut och äta middag med pappa, supermysig söndag❤️

Stressdag

Blev hemskjusad av * klockan 9 imorse för att hinna gå med hunden innan jag skulle iväg till stallet och åka på hoppträning med min syrra. Det var hoppträning i vårt stall och vi hade med oss en annan häst så under tiden hon tränade red jag Candy.

Candy var mer i luften än i marken och taktade i skänkelvikning och drog en sparkut lite då och då.. Va träningspass att sitta kvar på ponnyn som va som en stutsboll, fick en galopp i en uppförsbacka men ville inte släppa på henne då jag red på bettlöst.. Dumt vak av mig😁 

Men nu ska vi åka lämna hästen och sen ska jag stressa vidare till hammarby sjöstad och hämta några saker där. Sen ikväll blire feeest 😍

Typ världens gulligaste ponny 


Fredagkväll i stallet


Blev uteritt på bästa ponnyn under tiden de va ljust! Hon var riktigt pigg, haha mamma sprang före engång, då drog Candy iväg i galopp och busade, red på hackamore hon funkar rätt bra på det faktiskt och skönt för henne komma ut utan bett och busa av sig lite!

Får se om jag orkar ut senare, men har blivit väldigt förkylld och ska upp tidigt imorgonbitit så är nog skönast va hemma trots att de är fredag! Men imorgon blire partaj skit taggad, blir med några riiktigt sköna människor som jag saknat supermycket! Blir hämtad sen av * och sover hos han, kan inte bli bättre. Trots att jag är sjuk så är jag mer än taggad på livet för jävla glad😍

Ledig dag

sååå skönt att få en ledig dag från skolan. Hade egentligen utveckligssamtal idag men hade fått tandläkartid samtidigt så fick gå på det i stället. Dock kom jag 10 min försent för var borta i Tumba för att hämta några kompisar när dom hade slutat. Men som man säger fint folk kommer alltid sent ;)
Sov hos * och har vart med honom hela dagen så va skönt komma hem ta ett bad och ladda upp för skolan imorgon!
 

Gul idag/nu är lovet slut påriktigt

Dagens outfit till häst, visst var det lite speciella lindor? Hittade dom hemma så testade på testa ha dom idag, tyckte se va rätt coolt ändå!
Red mest ut och hon var sjukt på tårna vägen hem haha bus ponny❤️

Nu är lovet slut påriktigt hade första skoldagen idag (försov mig hela dagen igår) Va inte så farligt komma t skolan som jag hade väntat mig haha hade riktig ångest för att ens gå upp på morgonen. 
Blir inte mycket mer stall för mig den här veckan, imorgon ska jag sova hos * efter skolan eftersom jag har studiedag torsdag. Mys!

Guldponny 0a LB




Gårdagen






Halloween 2014
Börja kvällen hemma hos en kompis och fixade oss tillsammans, blev sedan hämtade. Kortfattat de va en riktigt bra kväll och sov sedan över där, gick la oss vid 6 tiden så blev inte många timmars sömn! Fick skjus hem sen och blev bjuden på donken, haha kan de bli bättre. 

Nu ska jag hoppa ur bilen och lasta ur hästen, det blev en sen tävlingsdag idag!



Sundby

Efter 2-3 timmar sömn så skjusade * mig till sundby för att jag skulle få kolla på när vår tränare tävlar Candy! Så glad och tacksam kommer somna på engång ikväll!



Precis beställt/kvällen och morgondagen


Fick sms av pappa under kvällen att han beställt min nyårsklänning! Är färdig shoppat för mig på ett tag nu känner jag, var senast idag shoppade..

A kom hämtade mig idag ett tag efter jag hade vaknat (haha vid 3 tiden) och vart med dem resten av kvällen. Vart stömavbrott runt 2 tiden så vi fick skjus hem då, blir typ bortakämd haha!

Imorgon ska jag försöka komma upp innan 12 vilket jag inte gjort en ända dag under lovet. Ska sen hem till en kompis och äta middag sen fixa oss tillsammans till kvällen! Var länge sen jag va så taggad o glad på livet som nu senaste tiden. Lovet har vart alldeles för lite sömn men haft de grymt!
Något trött tjej på donken toaletten mitt i natten, standard. 

RSS 2.0