Att sälja sin bästavän

Bara tanken och av att skriva rubriken får jag en klump i halsen, och det kommer ta ett tag att vänja sig vid tanken att sälja Candy. 
 
Vi har senaste halvåret haft funderingar på storhäst men det är något som känts så avlägset, men de senaste dagarna har ämnet kommit upp igen i familjen och den här gången känns det inte lika avlägset. I dag satt vi ut annonsen på Candy, vi har absolut inget bråttom att sälja henne eftersom det måste kännas 100% rätt innan vi säljer henne.  Det är bara den delen kvar att hela familjen måste vänja sig med tanken av att det en dag kommer stå en annan häst i boxen. 
En bild från andra dagen vi hade Candy, alltså är bilden över 5år gamal. Vi har gjort det själva från en oinriden ponny till en ponny som är startad upp till LB, det är blandade känslor att en ny liten ryttare ska få ta över Candy och att dom tillsammans kommer skapa nya minnen. 
 
Det här är något som vi har haft på gång under en längre tid, men det har tagit ett tag att vänja sig med tanken. Att sälja sin ponny som man har så mycket minnen tillsammans med, som man har upplevt så mycket med att det en dag kommer ta slut. Nej usch mår dåligt av tanken, får passa på ha extra kul den sista tiden tillsammans♥
Älskar den här ponnyn mer än allt annat ♥

Aktiv helg

Sitter just nu i soffan med hårfärg i håret, är helt slut i både kropp och huvud så ska bli riktigt skönt med en lugnt kväll hemma. 
 
Lördagen började med att jag och mamma tog bilen till Paradiset och var ute och promenerade 6 km på morgonen, riktigt nyttigt ut och vandra i skogen. Blev efter det ett ordentligt axlar/rygg-pass på gymmet, nästan så de roligare än ben just nu! Kvällen tillbringade jag med mina vänner.
 
Redan vid 10 imorse drog vi oss iväg till stallet, Candy skulle ridas ut vilket var lättare sagt än gjort när ponnyn hade damp x100. Var sen redan vid 12 tiden på möte i nya stallet, verkar som ett jättetrevligt gäng, så det kommer bli toppen!
Nu på eftermiddag har bilen tvättats och armarna fick en genomkörare på gymmet, blev även 30 min på löpbandet, puuh kämpig dag men nu förtjänar jag lite frukt och slå på en film! 

RSS 2.0