Stallet

Älskar hösten, särskilt i år , vädret är helt underbart!
Vart dåligt med att springa de 3 senaste dagarna sån jävla ångest, känner mig som en uppsvullen potatis.
Men i kväll ska jag ut oavsett väder, regn är inget undantag.


Happiness

Så mysig häst<3 Jag älskar hösten så mysigt med uteritter på kvällstid när temperaturen är perfekt. Vi planerar i stallet att rida iväg på långritt alla så grymt kul. Stallgänger på Lyckås är så grymt!


Saknar


Så mysigt

Fick låna coby idag, så sjukt glad för de. Kände mig lite deppig över en sak innan så skönt att få komma ut i skogen.
Aldrig ridit honom förut men han var sjukt mysig, kunde trava honom på halvlånga tyglar o trotts att han var pigg saktade han av på minsta lilla kommandot. Helt kär i honom så charmig häst <3


Idag igen

Blev att vi åkte in till stan efter skolan för va sjukt hungriga o bussen hem gick inte på 30 min. Super trevligt var det.
Nu väntas en kväll i stallet.


höst oufit

ridstövlar-hööks/ jacka-kingsland/ hjälm-charles owen ayr8 leather look/ schabrak-schockemöhle/ boots-kingsland
 
älskar verkligen brunt läder så grymt snyggt ångrar nästan nu i efterhand att jag inte köpte bruna ridstövlar. Spara till några kanske ;) Gillar verkligen inte över matchande outfits, Men den här är riktigt fin. antagligen för att det är så jordnära färger. Värsta som finns är övermatchade outfits i rött, fy skriker bara jultomte rakt igenom.

Drar ett streck över det

Ridpasset idag som jag hade sett fram emot drar jag ett streck över. Redan när jag hoppa upp märktes det att de va något fel, hon drog upp huvudet och spände sig. Så tog en kort ridtur ut i skogen för att se om de bara var tillfälligt med i avbrott från galopp till trav kändes det helt fel.
Tänderna är kollade föra veckan så hon får antagligen vila ett tag så får vi se om de blir bättre!


Lunch med mamma

Haft frilufsdagen i skolan o slutade redan vid 12 så vart ute och ätit lunch och fikat med mamma.
Slutar 12 imorgon med så då blir det löparunda på 5km så taggad!


Breakfast

Godmorgon, bussen går om ca en timme så måste sätta fart. Lång dag i skolan idag halv 9 till halv 4. Men vi hörs, ska ut och springa efter skolan. Samma runda som igår!


Ny start

Det är blivit september. Fortfarande sommarvärme ute, helt underbart!
Precis börjat gymnasiet, sjödalsgymnasiet ekonim. Väldigt trevlig klass och vi alla verkar komma riktigt bra överäns. Skolan i sig är inte det roligaste men överlever.
Ridiningen har jag nästan lagt ner med för tillfället. Rider endast lektion 1 dag i veckan och sedan blir hon riden utav våran tränarre bland annat,
Jag har hitttat motivation till att börja träna, något som jag börjat tycka är riktigt kul, alltid lika kul att sätta upp mål och sedan klara dom!
 
 

RSS 2.0