Plugg

Grymt mycket i skolan just nu eftersom jag precis börjat ny skola, men gillar att man har datorn att jobba på, så smidigare!

Det var länge sen!

Har inte bloggat på flera månader, men eftersom jag inte har några läsare gör väl inte det så mycket.. 

Hänt sjukt mycket i mitt liv, träningen har jag väl tappat motivationen till heelt, vilket är tråkigt det var ett tag jag var riktigt taggad på det, och märkte själv att jag mådde bättre. Men just nu känner jag att jag ändå inte har tid för det.

Ponnyn har fått en veckas vila för att smälta allt hon lärt sig, har startat min första tävling på henne, gick helt ok. Hon kom även på 4:e plats senaste hopptävlingen hon var med i.
Det senare dagarna har hon vart i luften mer än på marken, senaste träningen började vi öva skänkelvikningar och bakdelsvändningar, delar utav passet var hon helt otroligt fin. 

Jag har bytt skola, går fortfarande ekonomi linje men behövde byta för att få upp mer motivation till skolan och få en nystart. Låg på för mycket F i andra skolan och vill iaf ha E i allt innan jul.

Vardagen rullar på, skola, hem, plugga och om jag har tur hinner jag åka ut till stallet.  Men för det mesta rider jag endast på tisdagar just nu. 



RSS 2.0