Ponnyn knoppad och klar!

Imorgon smäller det, våran första tävling på hemmaplan! Självklar är Candy och jag med, startar en LB, fanns tyvärr inget lägee.. Men är sjuukt taggad hoppas ponnyn är på humör. Nu när de är på hemmaplan vet jag ungeför hur hon är, dock skillnad med folk på läktaren osv men hon brukar vara rätt lugn med det!
Bilderna visar ungeför hur rastlös och jobbig hon var och knoppa, men de blev iaf några knoppar utav hennes sönderkliade man...


skolstart

Nu är skolan igång igen, har börjat i ny skola och känner mig faktiskt väldigt nöjd!  Har endast gått 2 dagar men redan träffat massa nya goa människor, och lärarna verkar faktiskt heelt okej!
 
Imorgon är sista dagen för veckan, går 1 till 5 ch sa sedan ut till stallet och rida igenom henne inför tävlingen på lördagen..Ska även försöka knoppa henne söderkliade man.. suck!
 

Så var vardagen igång igen

Sista dagen åå sommarlovet och vaknade utav att väckarklockan stod på 9 redan..
Va och skrev ut mig från skolan och åkte sedan direkt till gymmet, skulle egentligen träffat en killkompis efter det men han låg fortfarande och sov.

Precis ätit, ska ta rn PW med hunden och ikväll blir de träning på bästa ponnyn!
dagen har vart fullbokad så ska bli skönt komma hem duscha och kolla idol och PH sedan gå och lägga sig! 


Haft verkligen ett grymt sommarlov, något jag aldrig kommer glömma, fått så tydligt vilka vänner som är äkta och hur falska vissa tjejer tyvärr är, ut med dom från mitt liv allså..
Så himla glad över de vänner jag har idag så behöver inte dom som endast tar enegi och är falska rakt igenom.

Är så taggad på den här hösten, ny skola, tävlingsäsongen som kommer osv!


Det var ett tag sen!

Inte bloggat på ett tag då jag vart upptagen och inte haft några krafter,veckan innan jag började jobba bestod mestadels av fest, och nu har jag jobbar i snart 2 veckor!

Ska börja komma igång med bloggningen och ridningen nu igen, hade ett uppehåll från ridningen ett tag då min syrra var på träningsläger med Candy osv.







RSS 2.0